Specialbehandlingar

Dr DennisGross

  • Professionell Alpha Beta® ansiktspeel

Ett omedelbart synligt resultat. 5 olika AHA- och BHA-syror som exfolierar huden och har multifunktionell effekt. Ger spänst, återfuktar, minimerar rynkor och linjer, motverkar hyperpigmentering, acne och rosacea. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller kur. Resultatet ackumuleras för varje behandling.

Behandlingstid: 30 min 885Kr
Extra Strength Peel 995Kr
  • Professionell Alpha Beta® ansiktspeel -vitamin & hyaluronsyramask

De Luxe-behandling som verkar omedelbart och långsiktigt. Värmande inpackning med hyaluronsyra och en C-vitaminmask som ger intensiv återfuktning och »plumpar« upp linjer och rynkor så att de slätas ut. Huden blir mjuk, slät, följsam och får en fantastisk lyster. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller i en kur.

Behandlingstid: 40 min 945Kr
Extra Strength Pee 1045Kr
  • Booster behandling & Intense Hyaluronic Mask

Skräddarsydda intensivbehandlingar. Brightening, C-vitamin, anti-redness, firming & antioxidant. Behandlingarna ger ett synligt resultat som ackumuleras timmarna efter behandlingen och verkar även långsiktigt. De rekommenderas med fördel att utföras i kur om 6 gånger och kan varvas med Professional Alpha Beta® Face Peel för att uppnå ett ännu effektivare och mer långsiktigt resultat.

Behandlingstid: ca 30 min 695Kr

 

  • LOVIDERM – En unik svensk Ekologisk hudvård

Loviderms hudvårdsprodukter tar hänsyn till miljön och innehåller naturliga ingredienser utan mineraloljor, vaselin, paraffin eller parabener. Loviderms produkter och behandlingar vårdar och balanserar huden. Passar alla hudtyper, även för extremt torr och känslig hud.  inkluderar AHA-syrebehandling som är uppfräschande, återfuktande, uppstramande och kraftigt sammandragande för stora porer, ytliga veck och små linjer. Vid 75min ingår massage och brynansning.

Behandlingstid: 60 min 895Kr
Behandlingstid: 75 min 995Kr

 

  • ELSA HJERONYMUS – Djuprengörande Behandling

För alla hudtyper. Djupverkande specialpreparat som löser överskottsfett, lösgör orenheter i huden o påskyndar produktionen av nya hudceller, blodcirkulationen befrämjas hudkonditionen stärks. 70 års erfarenhet på acnehud, porsammandragande och pigment blekande effekt. Inkluderar skön massage för nacke och axlar

Behandlingstid: 75min  850Kr